Binnen TenderCare blijft jouw bedrijf uniek

Home » Binnen TenderCare blijft jouw bedrijf uniek

Binnen TenderCare blijft jouw bedrijf uniek

TenderCare is een netwerk dat zich kenmerkt door een aantal eigenschappen. Denk hierbij aan het verbinden van partijen die elkaar in de praktijk nog wel eens uit het oog kunnen verliezen, het bevorderen van de bedrijfsvoering en het eenvoudig maken om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. In deze blog gaan we het echter hebben over dat elke Zzp’er/Kleine onderneming uniek is binnen TenderCare. Als je wilt deelnemen aan het netwerk, behoud je namelijk zelf de regie over jouw bedrijf.

Zzp’ers en Kleine zorgaanbieders zijn uitzonderlijk belangrijk

Wanneer er wordt gekeken naar het werk van Zzp’ers en Kleine zorgaanbieders in de (ambulante) zorg, is dit vaak solistisch van karakter. Het zijn professionals die goed zijn in de uitvoering. Zij houden van vrijheid in de manier waarop zij werken, zijn gedreven om resultaten te behalen, hebben veel expertise en unieke talenten in huis, gaan gemakkelijker voor de 2de mijl en beschikken vaak over een ruime mate aan beschikbaarheid en flexibiliteit. In de uitvoering kennen zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maakt dat zij buitengewoon belangrijk zijn als hulpverleners en zorgaanbieders in de maatschappij. 

Als Zzp’er is jouw bedrijf extra uniek

Het starten van een eigen onderneming als Zzp’er is een spannend moment. Vaak hebben Zzp’ers al een aantal jaren ervaring opgebouwd in het vak waarin zij werkzaam zijn. Ze weten hoe het werkt en hebben een eigen visie ontwikkeld op de zorg die uniek is. Tijd om dit om te zetten in realiteit met een eigen onderneming. Iedere Zzp’er zet zijn of haar visie, talenten en passie in om gericht op een bepaalde doelgroep of specialisme, passende (maatwerk) zorg te kunnen bieden. Dit maakt dat jouw bedrijf als Zzp’er extra uniek is. Jouw bedrijf staat namelijk voor jouzelf en voor wat jij belangrijk vindt.

Er zijn zoveel pluspunten

TenderCare ziet elke Zzp’er/Kleine onderneming binnen het netwerk als uniek en waardevol. De hierboven beschreven punten zijn allemaal positief en dragen bij aan een grote verbreding van de zorg, maatwerk oplossingen en er komen mogelijkheden tot stand die anders niet mogelijk waren. Wij vinden het daarom des te meer belangrijk dat iedere Zzp’er ook uniek blijft binnen ons netwerk. 

Haal het beste uit jezelf met TenderCare

Zzp’ers en Kleine zorgaanbieders zijn als sociale ondernemers en hulpverleners het draagvlak van TenderCare. Het netwerk en de website van TenderCare zijn in de eerste plaats ook voor jullie ontwikkeld. Het is de bedoeling dat ondernemingen (gezamenlijk) kunnen floreren, zodat het beste uit jezelf kan worden gehaald en jij jouw bedrijf kunt positioneren en profileren binnen het sociale domein in de regio Twente. Ons netwerk heeft diverse voordelen te bieden. Deze kun je hier vinden. 

Benieuwd naar meer informatie over TenderCare? Of zou je naar aanleiding van deze blog contact op willen nemen met ons? Stuur dan een e-mail naar info@tendercare.nu of neem telefonisch contact op via +31644876498

Volgende bericht: Interview met Patrice Schimmel

Plaats een reactie